Lidköping Triple Motor Meet 7 juli

Motorshow med tre olika motorsporter på Lidköpings Motorsportsarena på fredagen under Power Big Meet.

Fredagen den 7 juli har du chansen att se tre olika motorsporter på samma plats under samma kväll! På Lidköping Triple Motor Meet visar vi tractor pulling, rally och drifting.
 

Hösten 2016, när Lidköpings kommun och Kjelle Power presenterade att Power Big Meet skulle vara i Lidköping i juli 2017, fick vi i Lidköping Tractor Pulling Club och Vara motorklubb idén att vi tillsammans skulle göra det som blev Lidköping Triple Motor Meet. Fredagen den 7e juli mellan 18,30 och 21,00 kör vi en show med tävlingsinslag bestående av tractor pulling, rally / crosskarts och drifting. Vi bjuder på trimmade V8or, V12or, trimmade dieselmotorer från traktorer och lastbilar, trimmade rallybilar, crosskartar från 650-klassen och driftingbilar med mellan 800 och 1000 hästkrafter.

Entrégrindarna öppnar kl 16,00. Showen börjar kl 18,30 med tractor pulling, det kommer fem stora traktorer av olika slag och sex Mini Unlimited Modifieds. Därefter flyttar vi direkt till rallycrossbanan där vi kör två gånger tre varv med sex rallybilar och fyra crosskartar. Sedan sopar vi startplattan och Team Bryt & Bänn gör en driftinguppvisning med fyra driftingbilar.

Bra att veta; det finns korv och hamburgare att köpa under kvällen. Det går bra att använda Swish i entrén och i matförsäljningen, men inte kortbetalning under denna kväll.

Inträde: 160 kr, barn upp till 11 år gratis.